- 784 061 110
Jestem dietetykiem klinicznym. Ukończyłam studia doktoranckie na Wydziale Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie. Tam również ukończyłam studia magisterskie uzyskując dyplom magistra inżyniera na kierunku technologia żywności i żywienie człowieka na specjalności żywienie człowieka z dietetyką oraz ukończyłam studia inżynierskie na kierunku dietetyka. Od 5 lat prowadzę zajęcia dydaktyczne na kierunku dietetyka i technologia żywności, dbając by absolwenci tych kierunków byli doskonałymi dietetykami w przyszłości.
Poza uzyskanymi dyplomami ciągle poszerzam swoją wiedzą kończąc wiele kursów, m.in. dotyczącymi żywienia w chorobach, insulinooporności, żywienia kobiet w ciąży ale także sportowców. Ponadto moją żywieniową pasją jest dieta w zespole jelita drażliwego i SIBO.
Dietetyka nie jest moją pracą a pasją. Do każdego pacjenta podchodzę indywidualnie i tak też staram się dopasować plan żywieniowy do jego potrzeb. Dzięki doświadczeniu zdobytemu podczas studiów, moje przepisy są zróżnicowane i dopasowane do indywidualnych preferencji. Nie jestem tylko dietetykiem – ale partnerem, z którym na pewno osiągniesz zamierzony cel i razem będziemy cieszyć się z uzyskanych rezultatów. Jak powiedział Hipokrates "Twoje pożywienie powinno być lekarstwem, a Twoje lekarstwo powinno być pożywieniem".